Ένα όνειρο που το έλεγαν Κiddylab!

Από μικροί μέσα στα παιχνίδια, ξύλινα και χειροποίητα, περιτριγυρισμένοι από παραμύθια διαφορετικά, ονειρευόμασταν όταν μεγαλώσουμε να… παραμείνουμε παιδιά!

Τα χρόνια πέρασαν εμείς μεγαλώσαμε και πλέον , μαζί με εμάς μεγάλωσε και το όνειρο μας να μπορούμε να παίξουμε με όλα τα παιχνίδια του κόσμου!

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και η ιδέα του Κiddylab®, από δυο αδέρφια, την Άννα και τον Στέλιο.

Άννα Νανούδη

CEO / Founder

Είμαι η Άννα, ψυχολόγος, και καθημερινά ζω ανάμεσα σε δεκάδες μικρούληδες και προσπαθώ να τους μαθαίνω πώς να έχουν μια ζωή γλυκιά σαν ζαχαρωτό. Τα παιχνίδια, πιστοί συνοδοιπόροι στην δουλειά μου, δεν αποτελούν απλά ένα μέσο ψυχαγωγίας, αλλά ένα όχημα που ανθίζει τις παιδικές ψυχές, εξελίσσει τη φαντασία τους και καλλιεργεί το μυαλό τους. Λάτρης των ξύλινων παιχνιδιών, των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών, δεν σταματώ να αναζητώ νέα παιχνίδια αλλά και νέους τρόπους να τα εντάξω στην καθημερινότητα των παιδιών. Βέβαια, το παιχνίδι μεγαλώνοντας θέλει και παρέα και σε αυτή την παρέα ήρθε να προστεθεί ο καλύτερος μου φίλος, ο αδερφός μου Στέλιος!

Εδώ θα βρείτε τις αγαπημένες δικές μου επιλογές παιχνιδών!

Ο Στέλιος, δικηγόρος, αλλά με καρδιά παιδιού, συνήθιζε να δημιουργεί τα δικά του παιχνίδια από μικρός. Παρόλο που αρχικά τον κέρδισε μια άλλη επιστήμη, δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον κόσμο των παιδιών. Ταξιδευτής των ονείρων, εξερευνητής μαγικών ποιοτικών παιχνιδιών και πρώτος δοκιμαστής όλων, μελετά παιδαγωγικές προσεγγίσεις και τους τρόπους που πρεσβεύουν αυτές το παιχνίδι. Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει ανακαλύψει κάτι νέο, που να μην έχει να προτείνει μια καινούρια ιδέα δημιουργικής απασχόλησης!

Εδώ θα βρείτε τις αγαπημένες δικές μου επιλογές παιχνιδών!

Στέλιος Νανούδης

CEO / Founder

Όλα τα προϊόντα που έχουμε επιλέξει προέρχονται από ευρωπαϊκές χώρες, με σύγχρονο σχεδιασμό, πιστοποιημένη κατασκευή και υλικά, ως επί το πλείστον, ανακυκλώσιμα, οργανικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Στόχος μας είναι το Κiddylab® να αποτελέσει έναν διαδικτυακό χώρο ανάπτυξης της παιδικότητας, έναν χώρο που θα εξελίσσεται παράλληλα με την πολύπλευρη ανάπτυξη των μικρών μας φίλων. Στο εγχείρημα αυτό έρχεται να προστεθεί η συνεργασία μας με τον Κύκλο Ζωής, τα Κέντρα Ψυχολογικής και Ψυχοπαιδαγωγικής Υποστήριξης που ίδρυσε η Άννα στην πόλη των Γιαννιτσών. Ειδικοί θεραπευτές, εξειδικευμένοι στην ανάπτυξη των παιδιών επιλέγουν, δοκιμάζουν και προτείνουν τα καλύτερα παιχνίδια!

Ευχόμαστε να απολαύσετε κι εσείς τις προσωπικές επιλογές μας των προϊόντων και να σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά.

Καλώς ήρθατε στο Κiddylab®!

Άννα & Στέλιος