Μαθαίνω Παίζοντας

Είναι γεγονός πως το παιχνίδι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών. Όσο πιο έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση έχουμε σχετικά με τα εξελικτικά τους στάδια, τόσο καλύτερες εκπαιδευτικές εμπειρίες μέσω του παιχνιδιού θα καταφέρουμε να τους χαρίσουμε. Η υποστήριξη και η καθοδήγηση στο ξεκίνημα της ζωής τους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως ωφέλιμη, καθώς στα 5 πρώτα χρόνια τους, ο εγκέφαλος αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό.

Φαγητό (637)

Παιχνίδια (3800)

Παιδικό Δωμάτιο (294)

Βρεφική Ηλικία (648)

Η ομάδα του KiddyLab αναγνωρίζει την αξία του παιχνιδιού και για το λόγο αυτό τα παιχνίδια μας δεν αποτελούν τυχαίες επιλογές. Απεναντίας, μαζί τους θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον κόσμο τους, κάνοντας ταξίδια μαγικά! Ταξίδια που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε όμορφα το χρόνο μας και ταυτόχρονα να κατακτήσουμε δεξιότητες που προωθούν τη εκπαίδευση και την εξέλιξη των μικρών μας φίλων! Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκινάμε τα ομαδικά παιχνίδια, ανάμεσα στο KiddyLab και τον Κύκλο Ζωής!

Ο Κύκλος Ζωής αποτελείται από μια ομάδα ειδικών θεραπευτών, επιστημονικά καταρτισμένων στους τομείς της Ψυχολογίας, της Λογοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής και της Εργοθεραπείας. Με επικεφαλής την ψυχολόγο και ιδρύτρια των Κέντρων Ψυχολογικής και Ψυχοπαιδαγωγικής Υποστήριξης «Κύκλος Ζωής» και του KiddyLab, Άννα Νανούδη, η ομάδα θα δοκιμάζει, θα επιλέγει και θα προτείνει τα καλύτερα παιχνίδια από όλο τον κόσμο! Παιχνίδια που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των παιδιών για μάθηση, για επικοινωνία, για δημιουργία δεσμών, για ψυχαγωγία, για εξέλιξη της φαντασίας και τόσες ακόμη δεξιότητες!

Σχολείο και Χειροτεχνίες (903)

Μπάνιο (257)

Βόλτα (1619)

Bedtime (641)

Η συνεργασία του KiddyLab και του Κύκλου Ζωής ξεκινά!

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας!